Μεταφορικά

Τρόποι Αποστολής

Αποστολή προϊόντων πραγματοποιούμε σε όλη την Ελλάδα με τη χρήση υπηρεσίας courier ή με πρακτορείο μεταφορών για ογκώδη προϊόντα.

Για τα βαριά ή ογκώδη αντικείμενα που θέλετε να σας παραδώσουμε, η αποστολή γίνεται αποκλειστικά με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής μας. Η αποστολή με πρακτορείο δεν δέχεται σαν τρόπο πληρωμής την αντικαταβολή. Σε αυτή την περίπτωση o τρόπος πληρωμής είναι μόνο πιστωτική κάρτα , χρεωστική κάρτα ή κατάθεση σε τράπεζα.. Η παράδοση των προϊόντων με πρακτορείο μεταφορών γίνεται στα γραφεία του πρακτορείου που βρίσκονται στην πόλη του παραλήπτη. Σε περίπτωση που επιθυμείτε την παράδοση επί πεζοδρομίου στην διεύθυνση που έχει δηλωθεί , θα υπάρξει extra χρέωση η οποία θα σας γνωστοποιηθεί από το πρακτορείο.

Ο χρόνος παράδοσης σε αστικές περιοχές είναι έως (3) τρεις εργάσιμες ημέρες, ενώ σε νησιά ή απομακρυσμένες περιοχές από (3) τρεις έως (5) πέντε εργάσιμες ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης δεν ισχύει σε περιόδους ακραίων καιρικών συνθηκών ή απεργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας που είναι δυνατόν να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς.

Έξοδα Αποστολής

Όταν η παραγγελία σας ξεπερνά τα 59.00 € δεν χρεώνεστε με μεταφορικά έξοδα, σε οποιοδήποτε μέρος της Ελλάδας. Για παραγγελίες κάτω των 59.00€ τα έξοδα μεταφοράς διαμορφώνονται στα 5.00€ και για κάθε επιπλέον κιλό 1,20€. Σε περίπτωση μεγάλου όγκου θα ισχύει ογκομέτρηση τις εκάστοτε Courier. To ογκομετρικό βάρος προκύπτει από τον διεθνή τύπο πλάτος x μήκος x ύψος /5000.